Pannonia Open 2018: Prvi turnir Brazilske Jiu Jitse u Tuzli

Velika čast nam je da najavimo prvi turnir Brazilske Jiu Jitse u Tuzli. Ekspanzijom Jiu Jitse u Bosni i Hercegovini u zadnje dvije godine održani su prvi turniri u Banja Luci i Sarajevu. Sada je naravno red i na našoj Tuzli da ugostimo sve veći broj klubova Brazilske Jiu Jitse iz države i regije.
Turnir će se održati u tuzlanskoj dvorani „Mejdan“ 02. juna 2018. godine sa početkom u 10 sati. Za sve takmičare turnira su pripremljene majice te nagrade za najuspješnije 4×100 €, 5x kimono i 10x poklon paketa suplemenata.

Nagradni fond ćemo pokušati rasporediti što raznovrsnije da bi svi zapaženi takmičari bili nagrađeni nekom od nagrada kao motivacijom za dalji rad u ovom novom takmičarskom sportu za BiH. Svi zainteresovani takmičari mogu se registrovati isključivo putem oficijalne stranice www.bjjpannoniaopen.com do 31. maja .2018. godine. Pravila turnira i ostale informacije takođe možete pročitati na pomenutoj stranici.

Organizator turnira Icon Jiu Jitsu Team je mladi tim Jiu Jitsu entuzijasta koji je nastao 2016. godine u Tuzli, BiH i koji je aktivan na regionalnoj i internacionalnoj sceni Brazilske Jiu Jitse. Ponikani iskustvom sa najboljih Evropskih turnira potrudit ćemo se da stepen ozbiljnosti organizacije podignemo za BiH na još jedan nivo. Bosna i Hercegovina ima niz talentovanih i odličnih boraca u svim većim gradovima BiH za koje se nadamo da će uzeti učešće i braniti boje svojih timova na predstojećem Pannonia Open 2018! Pored takmičara iz regije očekujemo i dolazak takmičara iz Švicarske i Njemačke.

Bjj Pannonia Open 2018

Bjj Pannonia Open 2018Freshpress PortalLjeto u Tuzli 2018Pannonia 2018